Kinnarps Blogg og Nyheter

Digitrender i skolen: Hva betyr det for innredningen?

Av Janecke Mathiesen 12. juli 2017

Alt som kan digitaliseres, kommer til å bli digitalisert. Og det gjelder skolen like mye som samfunnet for øvrig. Hvordan vil digitaliseringen påvirke læringsmiljøene? Hvilke trender vokser frem? Og hvilke konsekvenser får det for innredningen? Det er det vi skal snakke om her.

Les mer

Temaer: Trendrapport, Innovasjon, interiør, Design

Masseindividualisering og interiør: Slik skaper du en attraktiv skole

Av Trine Jensen 5. juli 2017

Stadig flere elever og studenter krever et personlig tilpasset studieløp. Samtidig etterstreber utdanningsinstitusjoner økonomisk rasjonell drift. Hvordan løser man denne interessekonflikten? Og hvordan kan du gjøre skolen din til det mest attraktive alternativet? Masseindividualisering kan være svaret.

Les mer

Temaer: Trendrapport, Innovasjon, interiør

Fremtidens kontor: Menneske, rom og teknologi

Av Tomas Götesson 22. februar 2017

Den digitale revolusjonen har fullstendig endret spillereglene for et produktivt arbeidsmiljø. Vi har i dag mange gode designløsninger som fristilles fra teknologi. Trender i markedet kan være med å bestemme design, og for deg som ønsker å se hvilke muligheter ditt fremtidige kontor kan ha, kan følgende punkter være lurt å tenke gjennom.

Les mer

Temaer: Trendrapport

Moderne kontor: Slik kan arkitekturen spille på lag med teknologien

Av Kenneth Tveito 6. juli 2016

Tidligere stilte teknologien dominerende krav til hvordan arbeidsplassen ble designet. Skrivebordene ble tilpasset skjermenes dybde, arkivrom og oppbevaring krevde stor plass og ansatte måtte grupperes etter funksjon for å tillate tilgang til lagring, harddisker og skrivere. Ny teknologi har gitt oss en helt ny frihet når vi skal innrede kontor. Frihet til å velge interiørløsninger basert på teknologidesign snarere enn teknologikrav.

Les mer

Temaer: Trendrapport, Design

Mikro-multinasjonalt: Trend 5

Av Kinnarps 30. mai 2016

Husker dere sangeren Paul Young, som i begynnelsen av 1980-tallet fikk hele verden til å nynne med på monsterhiten Wherever I lay my hat, that’s my home? 30 år senere dreier deg seg vel snarere om å finne en rask bredbåndsforbindelse for at vi skal føle oss hjemme … Vi er fremme ved den femte fremtidsutsikten i Kinnarps Trendrapport.

Les mer

Temaer: Nytt kontor, Ergonomi, Trendrapport, Innovasjon, Design, Miljø

Samskaping: Trend 4

Av Kinnarps 27. mai 2016

Hvordan kommer fremtidens foretak til å jobbe? Nøkkelen til fremgang blir samarbeid og gjennomsiktighet. Det er en av de viktigste tendensene man kan lese om i Kinnarps' store TRENDRAPPORT 2015.

Les mer

Temaer: Nytt kontor, Ergonomi, Trendrapport, Innovasjon, Design, Miljø

Tekitur: Trend 3

Av Kinnarps 26. mai 2016

Lei av uendelige timer ved skrivebordet? Det finnes håp om endring. I fremtiden kommer arbeidsplassene våre til å bli designet etter menneskene og ikke maskinvaren – noe som får avgjørende betydning for miljøene vi jobber i. Dette samspillet mellom teknologi og arkitektur kalles tekitur, og er en av de store tendensene i Kinnarps' Trendrapport 2015.

Les mer

Temaer: Nytt kontor, Ergonomi, Trendrapport, Innovasjon, Design, Miljø

Arbeidsplassbiologi: Trend 2

Av Kinnarps 25. mai 2016

Den bevisste arbeidsplassen er her! I fremtiden er det de individuelle kravene og behovene til hver enkelt medarbeider som står i sentrum. Dette er en av de virkelig store tendensene vi kan lese om i Kinnarps' anerkjente Trendrapport 2015.

Les mer

Temaer: Nytt kontor, Ergonomi, Trendrapport, Innovasjon, Design, Miljø

Mangfoldsdesign: Trend 1

Av Kinnarps 24. mai 2016

TRENDRAPPORT 2015 er resultatet av flere hundre intervjuer, analyser og et gedigent forskningsarbeid som ble presentert av Kinnarps under Stockholm Furniture Fair. I undersøkelsen ble fem globale trender for arbeidsplasser løftet frem. Først ut er Mangfoldsdesign.

Les mer

Temaer: Nytt kontor, Ergonomi, Trendrapport, Innovasjon, Miljø

Om Kinnarps bloggen

Inspirasjon. Design. Ergonomi. Og, holdbarhet. Siste nytt om fremtidens arbeidsmiljø. Se kinnarps.no ›

Pressekontakt

Du er velkommen til å kontakte oss.
Vi vil besvare dine spørsmål så raskt vi kan.
Liv Tveter
Adm.direktør
Tlf +47 90 92 00 01
E-mail: [email protected]