Kinnarps Blogg og Nyheter

Årets fargetrender for innredning av kontor

Av Trine Jensen 17. oktober 2018

Ved å tilføre farger i arbeidsmiljøet får du ikke bare et miljø som er tiltalende for øyet. Å innrede med farger skaper harmoni i sinnet og stimulerer til kreativitet og velvære. Er du på jakt etter inspirasjon til hvordan du kan innrede kontoret med farger, bør du lese dette.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Design og materialer, Farger, Innkjøp, interiør, Trendrapport, Arbeidsmiljø, design, innredning, kontormøbler

Slik kan kontordesignet fremme likestilling

Av Kinnarps 13. desember 2017

Kvinner har kommet inn på arbeidsmarkedet for å bli. Og bra er det, både for virksomheter og for samfunnet som helhet. Å strebe etter likestilling mellom kvinner og menn er noe selvfølgelig på den moderne arbeidsplassen, og denne artikkelen viser deg hvordan du kan utfordre et design-status quo for å skape et virkelig inkluderende og likestilt arbeidsmiljø.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Trendrapport, Design og materialer

Tommel opp eller ned? - 7 trender vedrørende fremtidens læremiljø

Av Stig Skuggevik 11. oktober 2017

I vår internasjonale undersøkelse om fremtidens læremiljø har vi identifisert en rekke interessante trender. Vi har spurt 21 eksperter om de tror disse trendene vil slå igjennom hos oss her i Norden innen år 2025.

Les mer

Temaer: Skole, Trendrapport, Innovasjon

BnB for læring: Hvordan påvirker det lærings- og arbeidsmiljøet?

Av Bo Sørensen 26. juli 2017

En av de viktigste trendene for fremtidens læremiljø, er såkalt BnB-læring. BnB står for «learn with brain and body» og betyr at du må tenke på hele mennesket for å skape det beste læringsmiljøet.

Les mer

Temaer: Skole, Trendrapport

Global learning network: Slik påvirker det fremtidens læremiljø

Av Janecke Mathiesen 19. juli 2017

Som lærer eller rektor vet du at fremtidig læring vil foregå på tvers av geografiske grenser, og at de tradisjonelle rollene i undervisningssektoren endres. Det er resultatet av en voksende globalisering. Nå kommer lærere og studenter fra hele verden, og utdanningsnettverk utfordrer de gamle hierarkiene. Bli rystet, eller bli med!

Les mer

Temaer: Skole, Trendrapport

Masseindividualisering og interiør: Slik skaper du en attraktiv skole

Av Trine Jensen 5. juli 2017

Stadig flere elever og studenter krever et personlig tilpasset studieløp. Samtidig etterstreber utdanningsinstitusjoner økonomisk rasjonell drift. Hvordan løser man denne interessekonflikten? Og hvordan kan du gjøre skolen din til det mest attraktive alternativet? Masseindividualisering kan være svaret.

Les mer

Temaer: Skole, Trendrapport

Fremtidens kontor: Menneske, rom og teknologi

Av Tomas Götesson 22. februar 2017

Den digitale revolusjonen har fullstendig endret spillereglene for et produktivt arbeidsmiljø. Vi har i dag mange gode designløsninger som fristilles fra teknologi. Trender i markedet kan være med å bestemme design, og for deg som ønsker å se hvilke muligheter ditt fremtidige kontor kan ha, kan følgende punkter være lurt å tenke gjennom.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Trendrapport

Mikro-multinasjonalt: Trend 5

Av Kinnarps 30. mai 2016

Husker dere sangeren Paul Young, som i begynnelsen av 1980-tallet fikk hele verden til å nynne med på monsterhiten Wherever I lay my hat, that’s my home? 30 år senere dreier deg seg vel snarere om å finne en rask bredbåndsforbindelse for at vi skal føle oss hjemme … Vi er fremme ved den femte fremtidsutsikten i Kinnarps Trendrapport.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Trendrapport

Samskaping: Trend 4

Av Kinnarps 27. mai 2016

Hvordan kommer fremtidens foretak til å jobbe? Nøkkelen til fremgang blir samarbeid og gjennomsiktighet. Det er en av de viktigste tendensene man kan lese om i Kinnarps' store TRENDRAPPORT 2015.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Trendrapport, Arbeidsmiljø

Arbeidsplassbiologi: Trend 2

Av Kinnarps 25. mai 2016

Den bevisste arbeidsplassen er her! I fremtiden er det de individuelle kravene og behovene til hver enkelt medarbeider som står i sentrum. Dette er en av de virkelig store tendensene vi kan lese om i Kinnarps' anerkjente Trendrapport 2015.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Trendrapport

En blogg fra Kinnarps

Inspirasjon. Design. Ergonomi. Og, holdbarhet. Siste nytt om fremtidens arbeidsmiljø. Se kinnarps.no ›

Pressekontakt

Du er velkommen til å kontakte oss.
Vi vil besvare dine spørsmål så raskt vi kan.
Liv Tveter
Adm.direktør
Tlf +47 90 92 00 01
E-mail: liv.tveter@kinnarps.no