Kinnarps Blogg og Nyheter

Er pris alt? 7 ting du bør tenke på når du kjøper kontormøbler

Av Trine Jensen 17. januar 2018

Pris er viktig, selvfølgelig også når du går til anskaffelse av kontormøbler. Men pris er ikke alt. Å basere innkjøpsstrategien din helt og holdent på pris og kostnader, kan potensielt gi deg store utfordringer lenger ned i veien.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Innkjøp

Hvorfor du bør ha skrivebordlampe – selv i opplyste lokaler

Av Bo Sørensen 10. januar 2018

Belysning er grunnleggende for din velvære på jobben. Uansett om du er klar over det eller ikke, har lyset en enorm effekt på deg og kroppen din. Det innebærer ikke bare det du kan se, men påvirker også humøret og aktivitetsnivået i aller høyeste grad. Men ofte er ikke den generelle belysningen i kontorlokalet nok. Ofte må man komplementere med personlig lys.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Ergonomi og funksjon

Slik gir du gjestene dine et godt førsteinntrykk med resepsjonen din

Av Christina Dahl 3. januar 2018

Førsteinntrykket er viktig. Veldig viktig. Og resepsjonen er ofte det første inntrykket gjestene får av deg og bedriften din. Et godt førsteinntrykk gir gjestene dine positive assosiasjoner til merkevaren din. Hva sier resepsjonen om bedriften deres?

Les mer

Temaer: Kontortrender, Arbeidsmiljø

De 5 mest populære bloggartiklene fra 2017

Av Janecke Mathiesen 27. desember 2017

Vi avslutter året med å se tilbake på noen av de mest populære artiklene i 2017 på bloggen vår. Vi har samlet et knippe artikler som vi mener du bør ta en titt på om du gikk glipp av dem av de ble publisert. 

Les mer

Temaer: Kontortrender

Hvordan smart kontordesign kan gi mer engasjerte medarbeidere

Av Janecke Mathiesen 20. desember 2017

Engasjerte medarbeidere er den viktigste ressursen i en bedrift. De arbeider mer fokusert, er mer lojale og har svært mye å si for resultatet. Men hvordan skaper man drømmearbeidsplassen der de fleste trives?

Les mer

Temaer: Kontortrender, Arbeidsmiljø

Slik kan kontordesignet fremme likestilling

Av Kinnarps 13. desember 2017

Kvinner har kommet inn på arbeidsmarkedet for å bli. Og bra er det, både for virksomheter og for samfunnet som helhet. Å strebe etter likestilling mellom kvinner og menn er noe selvfølgelig på den moderne arbeidsplassen, og denne artikkelen viser deg hvordan du kan utfordre et design-status quo for å skape et virkelig inkluderende og likestilt arbeidsmiljø.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Trendrapport, Design og materialer

Moderne kontortrender: Arkitektens guide til teknologi i kontorlokalet

Av Janecke Mathiesen 6. desember 2017

Samspillet mellom arkitektur og teknologi er den viktigste drivkraften i den neste store designendringen. Ny teknologi gir oss nemlig en helt ny frihet når vi skal utforme og designe kontorlokalene våre.

Les mer

Temaer: Kontortrender

5 måter kontoret kan utnyttes for å bekjempe ensomhet

Av Janecke Mathiesen 29. november 2017

Lever vi i ensomhetens tidsalder? Mye tyder på det. Ensomhet har nærmest blitt et folkehelseproblem, og stadig flere kjenner på følelser av fremmedgjøring, ensomhet og isolasjon. Også på arbeidsplassen. Med få enkle grep kan du gjøre kontorlokale ditt til et våpen i kampen mot ensomheten. Denne artikkelen gir deg en pekepinn på hvordan. 

Les mer

Temaer: Kontortrender, Arbeidsmiljø

Er skolemøblene dine tilpasset dagens elever?

Av Bo Sørensen 22. november 2017

Flere av barna våre sitter på de samme stolene og bruker de samme pultene som vi brukte da vi gikk på skolen. Det sier noe om hvor robuste disse skolemøblene faktisk er. Men det betyr likevel ikke at de er tilpasset dagens skoleelever.

Les mer

Temaer: Skole

Møbler og renhold i helsesektoren: En guide for interiørarkitekter

Av Stein Erik Einstad 15. november 2017

Kravene er mange og store i helsesektoren. Ikke minst når det kommer til rengjøring og renhold. For interiørarkitekter og andre som er involvert i planleggingen og utformingen av inventaret av en helseinstitusjon er det ikke alltid like lett å orientere seg om hvilke føringer som gjelder og hvilke muligheter som finnes. Denne korte guiden gir deg hjelpen du trenger for å ta hensyn til renholdskravene innen helse og omsorg. 

Les mer

Temaer: Helse

Om Kinnarps bloggen

Inspirasjon. Design. Ergonomi. Og, holdbarhet. Siste nytt om fremtidens arbeidsmiljø. Se kinnarps.no ›

Pressekontakt

Du er velkommen til å kontakte oss.
Vi vil besvare dine spørsmål så raskt vi kan.
Liv Tveter
Adm.direktør
Tlf +47 90 92 00 01
E-mail: liv.tveter@kinnarps.no