Kinnarps Blogg og Nyheter

TV2 flytter inn i nye lokaler med møbler fra Kinnarps

Av Janecke Mathiesen 7. desember 2018

TV2 har vært igjennom omfattende flytteprosesser for å skape kontorlokaler og arbeidsmiljøer som støtter oppunder visjonen om å skape Europas smarteste TV-kanal. Kinnarps har bistått med en hjelpende hånd for å realisere disse prosessene.

Les mer

Temaer: Kontortrender

Slik tilpasser du arbeidslyset for den mørke årstiden

Av Janecke Mathiesen 23. november 2018

Lys har enorm effekt på oss mennesker. Det påvirker ikke bare det vi kan se, men også humøret og aktivitetsnivået vårt. Når vi nå befinner oss i det halvåret der dagene er kortere og mørkere er det spesielt viktig at vi har godt lys når vi jobber.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Ergonomi og funksjon

Årets fargetrender for innredning av kontor

Av Trine Jensen 17. oktober 2018

Ved å tilføre farger i arbeidsmiljøet får du ikke bare et miljø som er tiltalende for øyet. Å innrede med farger skaper harmoni i sinnet og stimulerer til kreativitet og velvære. Er du på jakt etter inspirasjon til hvordan du kan innrede kontoret med farger, bør du lese dette.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Design og materialer, Farger, Innkjøp, interiør, Trendrapport, Arbeidsmiljø, design, innredning, kontormøbler

Next Care: 5 steg til å innrede helserom

Av Trine Jensen 3. oktober 2018

Går det an å tenke annerledes når det gjelder sykehjem, helseinstitusjoner, behandlingshjem og omsorgsboliger? Hvordan ville du hatt det rundt deg? Her er det like mange svar som det er mennesker.

Les mer

Temaer: Helse

Morgendagens moderne kontor må legge til rette for lagarbeid

Av Janecke Mathiesen 29. august 2018

Samarbeid og samskaping blir stadig enklere og smidigere. Mengden individuelt arbeid går ned, mens vi stadig jobber mer i grupper. Dette gjør at vi må innrede morgendagens kontor annerledes. Vi må legge til rette for samarbeid.

Les mer

Temaer: Kontortrender

Sjekkliste for anskaffelse av nytt kontorinteriør

Av Janecke Mathiesen 15. august 2018

Når du skal gå til innkjøp av nytt interiør til kontoret er det mye å tenke på og flere leverandører og lovverk å ta hensyn til. Ved hjelp av disse sjekkpunktene vil du ta riktige valg samtidig som hele prosessen blir enklere.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Innkjøp

Skal bedriften flytte til nye lokaler? Gjør dette først

Av Janecke Mathiesen 1. august 2018

Når en bedrift vurderer om de skal flytte er det mye som må falle på plass. Ofte kan prosessen bli både ressurskrevende og kaotisk. For å unngå dette, bør du sørge for å gjøre disse tingene før dere flytter.

Les mer

Temaer: Kontortrender

Kontordesign for trivsel og glede

Av Janecke Mathiesen 25. juli 2018

Mange arbeidsgivere tror at det holder å stille ut noen designstoler for å skape et godt designet arbeidsmiljø. Men, kraften i design må implementeres riktig for å skape trivsel, samhørighet og glede.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Ergonomi og funksjon, Design og materialer

Glem alt du (tror du) vet om aktivitetsbasert kontor

Av Kenneth Tveito 11. juli 2018

Det finnes mange spørsmål og mange fordommer om såkalte aktivitetsbaserte kontor. Det som er viktig, er å ta utgangspunkt i hva du ønsker det neste kontoret ditt skal være. Kanskje bør det være aktivitetsbasert, kanskje ikke. Kanskje skal det være åpent, kanskje ikke. Ikke la deg skremme av ordet, for ditt neste kontor kan være helt eller delvis aktivitetsbasert – eller ikke. Det perfekte kontoret skaper du sammen med dine kollegaer.

Les mer

Temaer: Kontortrender

Ergonomi i praksis: Tips til bedre helse på jobben

Av Bo Sørensen 27. juni 2018

Ergonomi handler om mye mer enn å reise seg opp, sitte riktig og bevege seg i løpet av dagen. Det er mange faktorer i miljøet rundt oss som påvirker helsen vår og trivselen på jobben. Poenget med god ergonomi på jobben er velvære og trivsel. Hvis du lykkes med å skape et arbeidsmiljø som gir trivsel, får du også tilfredse medarbeidere og høyere produktivitet.

Les mer

Temaer: Kontortrender, Ergonomi og funksjon

En blogg fra Kinnarps

Inspirasjon. Design. Ergonomi. Og, holdbarhet. Siste nytt om fremtidens arbeidsmiljø. Se kinnarps.no ›

Pressekontakt

Du er velkommen til å kontakte oss.
Vi vil besvare dine spørsmål så raskt vi kan.
Liv Tveter
Adm.direktør
Tlf +47 90 92 00 01
E-mail: liv.tveter@kinnarps.no